Sobre el bloc

Aquest és un bloc sobre cuina sense pretensions, només un espai per compartir totes aquelles receptes que m'han ensenyat les iaies de casa, tant la Dolors, la meva mare, com la Narcisa, la mare d'en Carles, i les meves germanes i amigues.
Com us comentava sóc una aficcionada a la cuina, també soc mare i mestra vocacional. Sóc nascuda a l'Empordà, amb arrels andaluses, i el meu home garrotxí, de manera que des que estem junts la cuina s'ha enriquit i he afegit a taula plats més contundents dels que venia cuinant fins ara.

Tinc tres fills, la Paula, la Maria i en Roger, de 15, 12 i 3 anys, cada un d'ells amb gustos molts diferents, de manera que tot sovint la cuina de casa es transforma en un restaurant a la carta... sense lactosa per a la Paula, sibarita i delicada per a la Maria, senzilla i suau per a en Roger i, sí, contundent i una mica volcànica per a en Carles...
En Roger es passa moltes tardes embolicat entre les meves cames mentre cuino i ell també fa sopes a la seva cuineta... i la Maria i en Carles sempre volten per aquí, disposats a provar qualsevol plat de bon grat.

El perquè del nom del bloc és evident... M'agrada cuinar i això evoca molts records bonics de quan era petita... Sovint n'hem parlat a casa d'això i a tots ens passa el mateix.. De manera que en Carles va proposar aquest nom i dit i fet!

També vull fer esment de la colla d'amics, que sempre venen a casa amb una boníssima disposició i marxen felicitant-nos pel sopar i demanant les receptes d'all´´o que m és els ha agradat, de manera que aquí van les receptes que surten de la cuina i arriben a taula envoltades de bon rotllo i riures a dojo!

Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario